עוגת שכבות קטיפה ירוק יום פטריק הקדוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנט פטריק של יום עוגת שכבות קטיפה ירוקה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 930 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו מלח, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שכבות קטיפה ירוקה עם ציפוי שעועית וניל, עוגות קטיפה ירוקות ליום פטריק הקדוש, ו יום פטריק הקדוש ירוק קטיפה Cupcake Shamrocks (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ', קו עם קלף וחמאה הקלף; להפריש.
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית; להפריש.
לטאטא את החמאה, צבע מאכל ווניל בכוס מדידה זבובי; להפריש.
הכה את הסוכר מגורען וחמאה במערבל דוכן (או קערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) במהירות בינונית עד אור מאוד בצבע ורך, על 5 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את הביצים לנצח עד משולב באופן מלא. להפחית את מהירות המיקסר למהירות הנמוכה ביותר; עם זה פועל, להוסיף 1/3 של תערובת הקמח, ולאחר מכן 1/2 של תערובת חלב החמאה, ואז 1/2 של תערובת הקמח הנותרת, ולאחר מכן את תערובת החמאה הנותרת, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת. לגרד את הצדדים ולהכות עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלוש מחבתות מוכנות.
אופים עד מעט נפוח וקיסם יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז, 20 עד 25 דקות.
תן מגניב 15 דקות במחבת, ואז להתברר מגניב לחלוטין.
שים את הקמח בסיר קטן. להקציף במרץ בערך 1/2 כוס החלב, הקפד לקבל את הקצף לתוך הקצוות של המחבת, עד שיש לך משחה חלקה, עבה. (צעד זה מונע מהקמח להתקבץ.) לאט לטאטא את החלב שנותר עד משולב באופן מלא ואת התערובת חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא ברציפות, עד התערובת היא עבה מאוד, על 5 דקות. (לקראת סוף התהליך, התערובת תהפוך משחה עבה; זה אולי נראה להרכיב גושים, אבל להקציף במרץ ואת הגושים ייעלם.) לגרד את הזיגוג לתוך קערה, לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח, להכניס למקרר עד מגניב, כ 45 דקות.
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה( או מערבל יד), להכות את החמאה וסוכר מגורען במהירות בינונית עד מאוד קל ורך, על 5 דקות.
מוסיפים את תערובת הקמח המקורר כף בכל פעם ומכים עד חלקה. עבור אל הקובץ המצורף whisk (או להמשיך עם מערבל היד), להוסיף את וניל, מלח ו 3 עד 5 טיפות צביעת מזון אם שימוש שוט עד אור מאוד ורך, כמו קצפת עבה, עד 10 דקות עם מערבל לעמוד או 12 דקות עם מערבל יד.
מניחים שכבה אחת על צלחת עוגה, מורחים ציפוי על גבי וחוזרים עם 2 השכבות שנותרו. כפור את הצדדים לקשט עם סוכריות מלטש סוכר אם שימוש.