Fudgy Chocolate Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 28% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 16g of protein, 77g of fat, and a total of 1272 calories. This recipe serves 6. Head to the store and pick up heavy cream, baking soda, bittersweet chocolate, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours.
הוראות
1
Preheat the oven to 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
Line the bottoms of three 8-inch round cake pans with rounds of parchment paper. Spray the pans and the parchment paper with vegetable cooking spray.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
In a large bowl, whisk the sugar with the flour, cocoa powder, baking powder, baking soda and salt. In a small bowl, whisk the buttermilk with the eggs and vanilla. In another small bowl, melt the butter in the hot coffee. Using an electric mixer, beat half of the buttermilk mixture into the dry ingredients at low speed. Beat in half of the coffee mixture, then scrape down the bowl. Beat in the remaining buttermilk and coffee mixtures.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
נייר אורז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
Pour the batter evenly between the prepared pans and bake for 25 to 30 minutes, rotating the pans halfway through baking, until the cakes are springy to the touch.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
Let the cakes cool in the pans for 10 minutes, then turn the cakes out onto a rack to cool completely. Peel off the parchment paper.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
Put the chocolate in a large bowl. In a small saucepan, bring the cream and corn syrup to a boil. Immediately pour over the chocolate and let stand in a warm place for 5 minutes. Gently whisk the ganache until smooth.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
Whisk in the butter until incorporated. Refrigerate, stirring frequently, until the ganache is thick enough to spread, about 30 minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
In a microwave-safe bowl, combine the sugar with the water and heat for 30 seconds. Stir to dissolve the sugar. Set a cake layer on a cake plate or cake cardboard and brush lightly with the sugar syrup.