קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שכבות שוקולד-פרלין

עוגת שכבות שוקולד-פרלין
ניתן להכין את המתכון לעוגת שכבות שוקולד-פרלין בתוך כשעה . מנה אחת מכילה 641 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . תמורת 99 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 12. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד, חלב מרוכז, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד עם גנאש , עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום , ועוגיות שיבולת שועל קינמון טופי פרלין .

הוראות

1
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר החום, החמאה והשמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
יוצקים לשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות ומפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בקערה גדולה, מקציפים את תערובת העוגה, הביצים, החלב, החמאה, החלב המרוכז הממותק ותערובת הפודינג; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעבירים לתבניות מוכנות.
5
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
8
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה כשהצד הפרלינה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
9
מורחים במחצית מהקצפת. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת; מורחים מעל את יתרת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
10
מקשטים בתלתלי שוקולד וסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס