קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שכבות שוקולד-פרלין

עוגת שכבות שוקולד-פרלין
ניתן להכין את המתכון לעוגת שכבות שוקולד-פרלין בתוך כשעה . מנה אחת מכילה 641 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . תמורת 99 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 12. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד, חלב מרוכז, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד עם גנאש , עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום , ועוגיות שיבולת שועל קינמון טופי פרלין .

הוראות

1
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר החום, החמאה והשמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים לשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות ומפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
בקערה גדולה, מקציפים את תערובת העוגה, הביצים, החלב, החמאה, החלב המרוכז הממותק ותערובת הפודינג; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים לתבניות מוכנות.
5
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה כשהצד הפרלינה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
9
מורחים במחצית מהקצפת. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת; מורחים מעל את יתרת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מקשטים בתלתלי שוקולד וסוכריות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus