עוגת שכבות תירס מצופה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מצופה ממתקים עוגת שכבת תירס. מנה אחת מכילה 1154 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צבע מאכל, צבע מאכל כתום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת שכבות תירס ממתקים, עוגת שכבות תירס ממתקים, ו עוגת שכבות תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו 3 8-על ידי 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם נייר קלף. מחבתות גריז.
להקציף חלבונים ביצה עם 1/2 כוס חלב וניל; להפריש.
מניחים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב, על 1 דקה.
מוסיפים חמאה ומערבבים במהירות נמוכה רק עד שתרטבו.
מוסיפים 1 כוס חלב הנותרים ומערבבים עד בשילוב.
להגביר את המהירות בינוני-גבוה ומערבבים הבלילה עד אור ורך, על 5 דקות. הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת שמורה לבן ביצה עד בשילוב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלוש קערות.
מוסיפים צבע מאכל צהוב לאחת הקערות עד שהוא הופך לגוון בהיר של צהוב.
מוסיפים גם צבע כתום וגם טרה קוטה לקערה נוספת של הבלילה עד שהוא הופך לגוון עמוק של כתום.
לגרד חובטים לתוך המחבתות מוכן ואופים עד רק להגדיר וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 23 דקות.
בואו עוגות להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין, כשעה.
מניחים חמאה, סוכר, חלב וחמאה של ממתקים במיקסר מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות. טעם לפי הטעם עם טעם חמאה.
מניחים שכבה צהובה על צלחת 8 אינץ ' וממרחים עם כ 1/2 ציפוי כוס.
מניחים שכבה כתומה על גבי וממרחים עם כ 1/2 כוס ציפוי.
מניחים שכבה לבנה על גבי. השתמש שנותר ציפוי למלא את כל הפערים לאורך הצדדים.
לחמם שוקולד ושמנת בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, בעדינות לטאטא, עד נמס וחלק.
תן מגניב בקצרה, עד העקביות היא pourable אבל לא נוזל.
מניחים עוגה (על צלחת)על מתלה תיל שנקבע בתבנית אפייה מעוטרת.
יוצקים גנאש מעל העוגה, נותנים לה לדרוס את הצדדים. צ ' יל עד ganache מוגדר, כ -20 דקות,
מקשטים למעלה עם סוכריות תירס.