קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבת לימון המיושנת של סיביל

עוגת שכבת לימון המיושנת של סיביל
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך קמח, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד מיושנת, עוגת שכבות קרמל מיושנת, ו עוגת שכבות תפוז מיושנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 9 אינץ מחבתות עוגה. בקערה, להקציף יחד 3 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
קרם 1 כוס בתוספת 2 כפות חמאה מרוכך בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חלקה, ולאחר מכן לערבב 2 1/4 כוסות סוכר עד מעורבב היטב ורך. מקציפים 6 חלמונים לתוך תערובת החמאה, אחד בכל פעם, להכות היטב לאחר כל חלמון מתווסף. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה בשלישים, לסירוגין עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מערבבים 3/4 כפית קליפת לימון מגוררת ו 1 3/4 כפית מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
4
עם מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה כדי פסגות נוקשות בקערה; מקפלים קלות את החלבונים ביצה לתוך הבלילה; להשתמש מרית גומי או חוט לטאטא לקפל 1/3 של החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את החלבונים הנותרים, מתקפלים רק עד incorporated..
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
6
יוצקים את הבלילה לתוך 3 מחבתות עוגה מוכנות.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות; ואז להפוך על מדף כדי לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
כדי להפוך את המילוי, להקציף 2 1/4 כוס סוכר, 2 כפות של קליפת לימון מגורד, 1/2 כוס מיץ לימון, 5 1/2 כפות קמח, והוכה ביצה יחד בסיר. לבשל את התערובת על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד המילוי כמעט מגיע לרתיחה; לבשל עד מעובה וחלק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
להקציף ב 2 כפות של חמאה עד נמס. אפשר למילוי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
כדי להרכיב, מניחים כל שכבת עוגה על משטח עבודה, ומניחים יד אחת בקלילות על גבי העוגה. השתמשו בסכין משוננת כדי לחתוך את העוגה לחצי אופקית, בתנועת ניסור קלה, כדי ליצור 2 שכבות מכל עוגה (6 שכבות בסך הכל).
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
11
צחצח פירורים מהשכבות.
12
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה, וממרחים עם 1/6 של המילוי; חוזרים עם כל השכבות ומילוי, ומסתיימים בשכבת מילוי לימון לחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לימוןלימון