זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך קמח, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד מיושנת, עוגת שכבות קרמל מיושנת, ו עוגת שכבות תפוז מיושנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 9 אינץ מחבתות עוגה. בקערה, להקציף יחד 3 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
תנור
2
קרם 1 כוס בתוספת 2 כפות חמאה מרוכך בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חלקה, ולאחר מכן לערבב 2 1/4 כוסות סוכר עד מעורבב היטב ורך. מקציפים 6 חלמונים לתוך תערובת החמאה, אחד בכל פעם, להכות היטב לאחר כל חלמון מתווסף. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה בשלישים, לסירוגין עם חלב.
עם מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה כדי פסגות נוקשות בקערה; מקפלים קלות את החלבונים ביצה לתוך הבלילה; להשתמש מרית גומי או חוט לטאטא לקפל 1/3 של החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מרית
מקציף
קערה
5
מוסיפים את החלבונים הנותרים, מתקפלים רק עד incorporated..
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
6
יוצקים את הבלילה לתוך 3 מחבתות עוגה מוכנות.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות; ואז להפוך על מדף כדי לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
כדי להפוך את המילוי, להקציף 2 1/4 כוס סוכר, 2 כפות של קליפת לימון מגורד, 1/2 כוס מיץ לימון, 5 1/2 כפות קמח, והוכה ביצה יחד בסיר. לבשל את התערובת על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד המילוי כמעט מגיע לרתיחה; לבשל עד מעובה וחלק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קליפת לימון
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
9
להקציף ב 2 כפות של חמאה עד נמס. אפשר למילוי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
כדי להרכיב, מניחים כל שכבת עוגה על משטח עבודה, ומניחים יד אחת בקלילות על גבי העוגה. השתמשו בסכין משוננת כדי לחתוך את העוגה לחצי אופקית, בתנועת ניסור קלה, כדי ליצור 2 שכבות מכל עוגה (6 שכבות בסך הכל).
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
11
צחצח פירורים מהשכבות.
12
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה, וממרחים עם 1/6 של המילוי; חוזרים עם כל השכבות ומילוי, ומסתיימים בשכבת מילוי לימון לחלק העליון של העוגה.