עוגת שכבת קוקוס קטנה
הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך חמאה, וניל, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קוקוס חגיגה שושן לבן-קטן, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 8 אינץ ' מחבתות עוגת מתכת עגולות.לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח יחד 2 או 3 פעמים. תניח בצד.מקציפים חמאה וסוכר יחד בקערת ערבוב. כאשר קל ורך, להכות בביצים, אחד בכל פעם, להכות 30 שניות אחרי כל ביצה. מקציפים בוניל.מערבבים את תערובת הקמח וחלב קוקוס לתוך הבלילה בשלושה חלקים, לסירוגין בין קמח וחלב קוקוס. לעשות את זה עם המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר או רצוי, כף ערבוב.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה ואופים במשך 22-24 דקות או עד toothpick מוכנס יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להעיף על מתלה מגניב לחלוטין.בעוד עוגות לבשל מגניב, להכין מילוי.
מערבבים יחד סוכר, שמנת חמוצה, קוקוס וחלב. שמור צונן עד מוכן לשימוש.תכין את הציפוי של 7 דקות.
מערבבים סוכר, קרם של סירופ טרטר או תירס, מלח, מים, וחלבוני ביצה בחלק העליון של דוד כפול. הכה עם מערבל חשמלי יד החזיק במשך 1 דקה.
מניחים מחבת על פני מים רותחים, להיות בטוח כי מים רותחים לא לגעת בתחתית המחבת העליונה. לנצח כל הזמן על מהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי במשך 7 דקות. מקציפים בוניל. מערבבים את הקוקוס אם משתמשים.