עוגת שלוש חלבות (TORTA DE TRES LECHES)
מתכונים דומים: Arroz con Tres Leches (שלושה פודינג אורז Milks), לבשל את הספר: Torta de las Tres Leches, ו Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake).
הוראות
מחממים התנור ל 350° FGrease וקפלים קמח אפייה dish.To הפוך את העוגה: בקערה להקציף יחד את הקמח, מלח ואפייה powder.In סיר קטן לחמם את החלב והחמאה, להסיר מהחום ולהגדיר aside.In קערה גדולה לנצח את הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב במשך 5 דקות. להפחית את המהירות לנמוך.
מוסיפים את תערובת הקמח, תערובת החמאה ותמצית הוניל ומערבבים עוד 1 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת האפייה ואופים במשך 40 עד 45 דקות או עד קיסם תקוע באמצע יוצא נקי.
הסר עוגה מהתנור ועם מזלג לעשות חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגה. להפריש להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.כאשר העוגה מתקררת, להפוך את רוטב החלב, להקציף יחד חלב מרוכז ממותק, חלב שהתאדה, שמנת כבדה ותמצית וניל בקערת ערבוב.
יוצקים את רוטב 3 milks על העוגה עד שהוא נספג. מקררים למשך 3 שעות או לילה לפני הציפוי.עבור הזיגוג, בסיר קטן לערבב את המים והסוכר, מעל חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן במשך 5 דקות. תניח בצד.לנצח את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד פסגות נוקשות נוצרים. בעוד להכות את החלבונים ביצה, להוסיף סירופ סוכר ולהמשיך להכות במשך 5 דקות יותר.
להוסיף תמצית וניל לנצח 1 יותר דקה.
מורחים את הציפוי על העוגה ומקררים לתוך מוכן לשרת.