עוגת שלושה חלב
עוגת שלושה חלב יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 488 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי, עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), ו עוגת Ptichye מולוקו (עוגת חלב ציפור).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה (השתמש מצורף שוט אם זמין), להכות ביצים וסוכר עד צהוב עבה חיוור, 5 עד 6 דקות. בקערה קטנה, מערבבים קמח ואבקת אפייה. עם מיקסר על מהירות בינונית, בהדרגה להוסיף תערובת קמח במרווחים קטנים לנצח עד חלקה. לגרד את הבלילה לתוך מחבת אפייה 9 על ידי 13 אינץ ' בחמאה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
בינתיים, בבלנדר, מערבולת חלב מרוכז, התאדה חלב, חלב רגיל, קלואה, וניל עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה על עוגה חמה; לתת מגניב על 15 דקות, ואז לכסות ולקרר עד העוגה ספגה את כל תערובת החלב, לפחות 3 שעות, או עד 1 יום.
חותכים עוגה לריבועים או מלבנים, להרים עם מרית רחבה, ולהגדיר על צלחות. מעל כל חתיכת עוגה עם כפית של קצפת ומקשטים עם תותים.