עוגת שמיכת טלאים פטריוטית
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. מתאים ל-25 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, qt. תותים, גבינת neufchatel פילדלפיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגה פטריוטית, עוגת פוק פטריוטית, ו עוגת פופקורן פטריוטית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובות ג ' לטין בקערה גדולה 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
הוסף מספיק קרח למים קרים כדי למדוד 2 כוסות.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד שהקרח נמס לחלוטין. מקררים 20 דקות. או עד ג ' לטין הוא מעובה מעט.
בינתיים, בשורה התחתונה של צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם פרוסות עוגה.
מוסיפים 1 כוס תותים ו 1 כוס אוכמניות לג ' לטין מעובה; מערבבים בעדינות. כף על פרוסות עוגה. מקררים 4 שעות או עד המשרד.
להקציף Neufchatel וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב; מערבבים ב 2-1 / 2 כוסות שוט מגניב.
מורחים על ג ' לטין. מסדרים את התותים הנותרים ואת 1/2 כוס אוכמניות על תערובת Neufchatel כדי לדמות את הריבועים של שמיכת טלאים. הצינור נשאר מוקצף ציפוי סביב ריבועים.