עוגת שמן זית עם אוכמניות מסקרפונה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אוכמניות, גרידת לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שמן זית שוקולד מריר עם אוכמניות וג'ינג'ר, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו אוכמניות טריות עם גבינת מסקרפונה וקורט לימון.
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בשורה התחתונה של מחבת springform עם נייר קלף, מברשת את הצדדים עם שמן.
בקערה של מערבל לעמוד או ביד, לשלב את חלמונים, סוכר וגרידת לימון. באמצעות הקובץ המצורף whisk או ביד, להכות את הביצים והסוכר עד שהם הופכים חיוורים מאוד ועבים הוכפלו בגודל. הפחת את המהירות של המיקסר והכה לאט בכוס 3/4 של שמן זית ושרי.
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים בעדינות את הקמח באמצעות כף עץ.
מערבבים רק עד הקמח משולב. שמור.
לנצח את כל החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. באמצעות 1/3 של תערובת ביצה לבן בכל פעם, לקפל לתוך תערובת חלמון הביצה. לאחר כל החלבונים ביצה משולבים, להעביר את התערובת למחבת springform מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי.
כאשר העוגה נעשית, להסיר אותו מהתנור ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות.
הסר אותו מן המחבת springform ולתת מגניב לחלוטין.
מערבבים את האוכמניות, גרידת לימון, סוכר, קינמון ומים בסיר. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד פירות יער יש פרץ ואת הנוזל צמצם עקביות ריבה.
הסר מקל קינמון ולהשליך. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
מגישים פרוסת העוגה עם אוכמניות מנה של מסקרפונה.