קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך

עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך
עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, קצפת כבדה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 29%. נסו עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך, פרי אבן בסירופ טימין לימון עם קרם פרש, ו לימון, קרם פרש ועוגת ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ' עם שמן זית. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול; מברשת קלף עם שמן זית. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. מערבבים בקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שמן זיתשמן זית
קוסקוסקוסקוס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
קערהקערה
3
להקציף שמן זית מוסקט בקערה בינונית אחרת להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מוסקטומוסקטו
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח חלמונים ביצה, ביצים, ו 1 כוס סוכר על מהירות גבוהה בקערה גדולה עד צהוב עבה חיוור, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מקציףמקציף
קערהקערה
5
העברה לקערה רחבה גדולה. מערבבים בקליפה כתומה. באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות בתערובת קמח לסירוגין עם תערובת שמן זית 4 תוספות כל (תערובת עשויה להתנפח מעט).
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
6
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה. הקש על מחבת קלות על משטח העבודה כדי לחסל את כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עוגה עד חום כהה ומתחיל להתרחק הצדדים של פן ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
העברת עוגה למתלה וקריר במחבת לפחות 30 דקות. להפוך את העוגה על מגש (עוגה עלולה ליפול מעט במרכז). לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב. מכסים בנייר כסף ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat ו créme fraîche בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
10
חותכים עוגה לחתיכות.
11
מניחים טריז עוגה 1 על כל צלחת.
12
סירופ תאריך טפטוף נגמר. כפית קצפת לצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
סירופסירופ
תאריכיםתאריכים
13
תאריכי מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים

מרכיבים