קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שמן זית ריחני כתום

עוגת שמן זית ריחני כתום
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו זיתים כתומים, פטרוזיליה וטפנד עגבניות מיובש, אוזו בריח שקדים, יוגורט ועוגת שמן זית, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה ברמה האמצעית של התנור מחממים ל 350 מעלות. שמן שני 9 אינץ 'מחבתות עגולות, 2 אינץ' עמוק, ו בשורה התחתונה עם דיסקים של נייר קלף לחתוך כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מגררים את החזה מהתפוזים לקערה של מערבל דוכן. ואז להשתמש בסכין לחתוך לחלוטין את העור שנותר מן התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את התפוזים לפרוסות עבות 3/8 אינץ ' ומקררים אותם מכוסים להגשה עם העוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4
מוסיפים את הביצים לקערה המכילה את גרידת התפוז ומקציפים היטב כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להקציף בכוס אחת של הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מניחים את הקערה על המיקסר ואת השוט עם הקובץ המצורף להקציף עד האור, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
ביד, להקציף בשמן, ואחריו החלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בקערה אחרת, מערבבים יחד את שאר 1 1/2 כוסות הסוכר עם הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לטאטא לתוך תערובת הביצים בשלוש תוספות נפרדות, לטאטא חלקה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מחלקים את הבלילה שווה בין המחבתות מוכנות.
11
אופים את העוגות עד שהם עלו היטב, זהב עמוק, המשרד במרכז כאשר לחוץ עם קצה האצבע, על 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגניב את העוגות על מדפים במשך 5 דקות, ואז unmold, פונה ימינה שוב, מגניב לחלוטין.
1
מגישים טריז של העוגה עם כמה תפוזים פרוס מנה של קצפת. פריץ מציע כף גלידת וניל או גלידת תפוז כליווי טוב אחר.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
גלידת פירות כתומהגלידת פירות כתומה
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2
כדי לאחסן: פעמיים לעטוף את העוגות בניילון נצמד, לשמור אותם בטמפרטורת החדר, ולהשתמש בהם בתוך 24 שעות. או להקפיא אותם עד חודש. להפשיר ולהביא אותם לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות