עוגת שמן תפוזים ושמן זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כתום ועוגת שמן זית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 384 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם סוכר, מגזרים כתומים, כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגת שמן זית כתומה, ו עוגת שמן זית ריחני כתום (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב את 2 כפיות קמח 1/2 כפית סוכר.
מברשת מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם שמן זית ולאחר מכן אבק עם תערובת קמח סוכר.
עם מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח את הביצים במהירות גבוהה עם סוכר 1 1/3 כוס עד שהם הופכים אטומים, 3 עד 4 דקות. לעבור מצורף ההנעה ולהוסיף את החלב, שמן זית 1/2 כוס, קרם גרידה כתומה.
מערבבים את 1 1/3 כוס קמח, שמרים ומלח יחד ולשלב לתוך הבלילה, מגרד את הצדדים לפי הצורך.
לשלב היטב, 2 עד 3 דקות. אפשר את הבלילה לנוח במקום חם 10 עד 15 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן ואופים עד toothpick מוכנס יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור לאפשר להתקרר במחבת 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב קצה המחבת, להפוך את המחבת מעל, הקשה אם יש צורך לשחרר את העוגה, ולמקם על מתלה ולאפשר להתקרר לחלוטין. פעם מגניב, הפוך ומניח על צלחת עוגה מעוטרת.
הסר את ההתלהבות מהתפוז באמצעות מקלף, הימנעות המלית, ומניח בסיר בינוני עם מיץ תפוזים וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד לסירופ עבה נוצר, 45 דקות עד 1 שעה.
מסננים וזורקים את הרצועות zest.
יוצקים 1/2 סירופ על העוגה מקורר, ולאחר מכן לחדור את פני השטח עם מזלג כדי לאפשר את הסירופ להשרות לתוך העוגה. החזירו את הסירופ הנותר לתנור והמשיכו להצטמצם עד לעובי וסירופ, 15 עד 20 דקות נוספות.
עבור תוספות: במחבת קטנה, קלוי קל על צנוברים על חום בינוני עד רק מתחיל צבע, 3 עד 4 דקות. בערך לקצוץ את צנוברים.
מסדרים את התפוזים המפולחים סביב הקצה החיצוני של העוגה ומניחים מאוורר קטן שלהם במרכז.
מקשטים עם צנוברים טפטוף עם סירופ מופחת.
חותכים לפרוסות ומגישים עם קרם פרש.