עוגת שמנת איטלקית
מתכון עוגת שמנת איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תמצית vanillan, קמח עוגה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו עוגת שמנת איטלקית, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית II (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, תחתית מעיל של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול (לא מעיל הצדדים של מחבתות). תחתיות של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול, ואבק עם 2 כפיות קמח; להפריש.
מניחים 1/3 כוס חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות היטב.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח, סודה לשתייה, ומלח; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים פקאנים, תמצית קוקוס, ו 1 כפית וניל.
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מקפלים חלבונים ביצה לתוך הבלילה; לשפוך הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 23 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר שכבות עוגה מצדדים של מחבתות; להסיר מחבתות.
הסר והשלך נייר שעווה. מגניב לגמרי.
כדי להכין ציפוי, מניחים 1 כף חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד רכות. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות במהירות נמוכה עד חלקה (לא overbeat).
להוסיף 1 כפית וניל; לנצח היטב.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם שליש של ציפוי. למעלה עם שכבת עוגה אחרת.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.