עוגת שמנת איטלקית I
מתכון עוגת שמנת איטלקית אני מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 845 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר של ממתקים, חלמונים ביצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שמנת איטלקית, עוגת שמנת איטלקית II, ו עוגת שמנת איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
קרם יחד 1 כוס חמאה או מרגרינה, חלמונים ביצה, 2 כוסות סוכר לבן. לסירוגין לערבב קמח חלב חמאה.
מערבבים 1 אגוזי מלך וקוקוס.
מקציפים חלבונים, ומקפלים לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה לשלושה משומן ו floured 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב גבינת שמנת, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, סוכר של ממתקים, ותמצית וניל.
מורחים על עוגה מקוררת. עוגת קר למעלה עם אגוזי מלך קצוצים.