עוגת שמנת איטלקית השנייה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו את עוגת השמנת האיטלקית השנייה. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1345 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 111 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קיצור, תמצית ונילן, אגוזי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. נסו עוגת שמנת איטלקית, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח שלוש 8 אינץ עגול עוגת מחבתות.
מקציפים חלבונים עד שהם יוצרים פסגות נוקשות.
בקערה גדולה, שמנת 1/2 כוס מרגרינה וקיצור עד אור.
מוסיפים סוכר לבן ומקציפים עד שהוא רך. מקציפים חלמונים. מערבבים יחד קמח וסודה לשתייה, ומוסיפים לסירוגין עם חלב חמאה לתערובת המוקרמת; מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה 1 כפית וניל, קוקוס ו -1 כוס פקאן. מקפלים פנימה חלבונים טרופים בנוקשות. כפית לתוך מחבתות מוכן.
אופים במשך 25 עד 40 דקות. מגניב במחבתות במשך 10 דקות.
הסר לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
שלב גבינת שמנת, 1/2 כוס מרגרינה, סוכר קונדיטורים ו -1 כפית וניל בקערת המיקסר. מקציפים עד חלקה.
מוסיפים קוקוס אם רוצים. פרוסט את העוגה מקורר. ניתן לערבב את 1/2 כוס הפקאן הנותרת לציפוי או לפזר אותה על העוגה לאחר שהיא קפואה.