עוגת שמנת חמוצה הל בעציץ
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 517 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, קמח, סיר חרס בלתי מזוגג, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שמנת חמוצה הל וופלים, וופלים שמנת חמוצה הל, ו הל שמנת חמוצה וופלים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף סיר עם סבון ומים ויבש היטב. סיר קו עם קלף בישול: לדחוף את מרכז קלף לתוך סיר, ולאחר מכן לחץ כלפי חוץ כדי להתאים קווי המתאר של סיר; לכופף את הקצוות קלף החוצה על הקצוות של סיר.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד רכות.
מוסיפים ביצים ומכים עד מעורבב היטב. הפעל מערבל בינוני והכה בשמנת חמוצה.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, צימוקים, אבקת אפייה, סודה לשתייה והל.
מוסיפים לתערובת חמאה ומכים במהירות בינונית עד מעורבב היטב. שפשף את הבלילה לתוך סיר מצופה קלף.
מפזרים שקדים באופן שווה על החלק העליון.
הגדר עוגה בשליש התחתון (אבל רצוי לא ברמה התחתונה) של תנור רגיל או הסעה 300. אם אתה חייב להגדיר את הסיר ברמה התחתונה כדי להתאים, במקום על תבנית אפייה רדודה הפוכה כדי להרים עוגה מעט כך התחתונה לא מקבל חום מדי. אם קלף נוגע בחלק העליון של התנור, לקפל למטה יותר מעל קצוות הסיר.
אופים עד שיפוד עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות.
עוגה מגניבה בסיר על מתלה במשך 15 עד 20 דקות, ואז להרים מן הסיר ולהגדיר זקוף על מתלה. מגניב לפחות 1 1/2 שעות יותר. למצגת, להחזיר את העוגה לסיר. כדי לשרת, להרים עוגה מן הסיר, לקלף קלף, וחותכים פלחי.