עוגת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים. יש קינוח זה 359 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך blanched, סוכר, תמצית מקסיקנית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שקדים, פלאן אגס שקדים, ו פלאן תאריך עם שקדים פריכים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מניחים מתלה תנור בעמדה באמצע. שים סוכר במחבת עוגה עגולה 9 על 3 אינץ'. באמצעות כפפת תנור כבדה או מלקחיים, מניחים את המחבת ישירות מעל חום בינוני לקרם את הסוכר.
מחממים עד להמסת הסוכר, כ -3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עם כף עץ. אל תיגע בסוכר נמס — זה יגרום לכוויות רציניות. כאשר הנוזל החם במחבת הוא צבע חום זהוב, להסיר מן החום ולהניח בצד על מתלה כדי לקרר ולהקשיח.
בבלנדר, לשלב את השקדים, חלב מרוכז, חלב מלא, ביצים, חלמונים, וניל. תהליך במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת פודינג על קרמל מוכן.
מניחים את מחבת העוגה במחבת גדולה יותר, עמוקה יותר ושופכים על סנטימטר של מים חמים סביב מחבת העוגה כדי לעשות אמבט מים. מכסים את הפלאן בחופשיות באוהל רדיד ומניחים את המחבת הגדולה על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד פלאן מוגדר במרכז (זה כבר לא להתנועע).
הסר מהתנור להתקרר על מתלה בטמפרטורת החדר. מקררים עד מקורר ביסודיות, לפחות 1 שעה.
כדי לשרת, להפעיל סכין או מרית דקה סביב קצה הפלאן לשחרר אותו מן הצדדים של המחבת.
מניחים מגש של 10 אינץ ' (או גדול יותר) על גבי המחבת. הפוך את המגש והסר בעדינות את מחבת העוגה, והשאיר פלאן על מגש ההגשה. באמצעות מרית גמישה, לגרד כמה שיותר מהקרמל ככל האפשר מהחלק התחתון של המחבת ויוצקים על פלאן.
חותכים טריזים משולשים ומגישים.
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. © 2005 Shearer Publishing