קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שקדים

עוגת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים. יש קינוח זה 359 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך blanched, סוכר, תמצית מקסיקנית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שקדים, פלאן אגס שקדים, ו פלאן תאריך עם שקדים פריכים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים מתלה תנור בעמדה באמצע. שים סוכר במחבת עוגה עגולה 9 על 3 אינץ'. באמצעות כפפת תנור כבדה או מלקחיים, מניחים את המחבת ישירות מעל חום בינוני לקרם את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מחממים עד להמסת הסוכר, כ -3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עם כף עץ. אל תיגע בסוכר נמס — זה יגרום לכוויות רציניות. כאשר הנוזל החם במחבת הוא צבע חום זהוב, להסיר מן החום ולהניח בצד על מתלה כדי לקרר ולהקשיח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בבלנדר, לשלב את השקדים, חלב מרוכז, חלב מלא, ביצים, חלמונים, וניל. תהליך במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים תערובת פודינג על קרמל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מניחים את מחבת העוגה במחבת גדולה יותר, עמוקה יותר ושופכים על סנטימטר של מים חמים סביב מחבת העוגה כדי לעשות אמבט מים. מכסים את הפלאן בחופשיות באוהל רדיד ומניחים את המחבת הגדולה על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד פלאן מוגדר במרכז (זה כבר לא להתנועע).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר מהתנור להתקרר על מתלה בטמפרטורת החדר. מקררים עד מקורר ביסודיות, לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
כדי לשרת, להפעיל סכין או מרית דקה סביב קצה הפלאן לשחרר אותו מן הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים מגש של 10 אינץ ' (או גדול יותר) על גבי המחבת. הפוך את המגש והסר בעדינות את מחבת העוגה, והשאיר פלאן על מגש ההגשה. באמצעות מרית גמישה, לגרד כמה שיותר מהקרמל ככל האפשר מהחלק התחתון של המחבת ויוצקים על פלאן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
חותכים טריזים משולשים ומגישים.
12
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. © 2005 Shearer Publishing