עוגת שקדים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציץ בצק שקדים, עוגת תפוחי אדמה שקדים, ו בצק עלים קרואסונים שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לחתוך את 1/2 כוס מרגרינה לתוך 1 כוס קמח עד תערובת דומה פירורים גס.
מוסיפים את המים הקרים כף אחת בכל פעם. באמצעות הידיים או מזלג, מערבבים עד שהבצק יכול ליצור כדור. מחלקים בצק לשניים.
רול או לחץ על כל חצי לתוך מלבן 12x3 אינץ'.
מניחים אותם 3 סנטימטרים זה מזה על דף עוגיות לא מוכן.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בסיר, להביא את 1/2 כוס מרגרינה, ו 1 כוס מים לרתיחה מתגלגלת. מנמיכים את החום ומערבבים את הקמח מיד עם כף עץ. המשך לערבב במרץ עד הבצק יוצר כדור הדוק.
הסר מהחום. מערבבים ביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים בתמצית השקדים.
מורחים באופן שווה על שני המלבנים.
אופים במשך 10 דקות לפני הורדת טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). המשך לבשל במשך 15 עד 20 דקות נוספות. החלק העליון צריך להיות פריך וחום.
כדי להפוך את זיגוג, להכות את הסוכר ' ממתקים יחד עם חמאה מומסת וניל עד חלקה.
מורחים על פאף שקדים כאשר מגניב, ומפזרים שקדים פרוסים.