עוגת שקדים-אפרסק-קיפול על קפה
עוגת קיפול-אפרסק-שקדים עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפרסקים, שקדים, אבקת אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: אוכמניות קיפול על עוגת קפה, עוגת קפה שקדים-אפרסק, ו עוגת קפה שקדים אפרסק-ברי עם ציפוי פירור קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים קמח, מלח, אבקת אפייה, 2 כפות סוכר וקרם הקצפה רק עד מעורבב. על משטח מקומח קל, ללוש בצק 5 או 6 פעמים עד חלקה. על גיליון עוגיות גדול ungreased עם שפה, לחץ על הבצק לתוך 10 אינץ 'עגול, על 1/4 אינץ' עבה.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, 1/4 כוס סוכר ואת תמצית שקדים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים תערובת גבינת שמנת על הבצק כדי בתוך 3 אינץ ' של קצה.
הקש אפרסקים מנוקזים עם מגבת נייר כדי להסיר לחות. בקערה גדולה, לזרוק אפרסקים, 3 כפות סוכר ואת קורנפלור. מסדרים אפרסקים על תערובת גבינת שמנת.
מפזרים שקדים על אפרסקים. מקפלים קצה 3 אינץ ' של בצק על מילוי, קפלים במידת הצורך.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הבצק הוא חום זהוב. מגניב 10 דקות.