עוגת שקדים ברנדי
עוגת שקדים ברנדי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, ברנדי, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברנדי עוגת שקדים פאונד, עוגת ברנדי, ו עוגת ברנדי משמש.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). שמן וקמח בתבנית אפייה עגולה 8 אינץ'.
הכה את החמאה ו 1 1/2 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את החלמונים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל חלמון ביצה להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת החלמון הבא.
יוצקים את הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated. מערבבים בתמצית השקדים. מקציפים את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו. מקפלים את חלבוני הביצה לתוך הבלילה; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -90 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
חותכים כל עוגה עודפת, כך שהוא סומק עם הצדדים של המחבת.
להביא את המים 1 כוס סוכר לרתיחה במשך 8 עד 10 דקות. להפחית את החום לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף ברנדי 1 כפית תמצית וניל. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות ולהסיר מהחום. אפשר לסירופ להתקרר לטמפרטורת החדר. חורים זין בעוגה מקורר עם קיסם שיניים, ואז לאט להרוות את העוגה עם סירופ ברנדי.