עוגת שקדים כתומה היא ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ קינוח. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ טעם הבית יש 15 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם קליפת תפוז, ביצים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת שקדים-תפוזים, עוגת תפוזים שקדים, ו עוגת תפוזים ושקדים.
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעיל 6 אינץ'. תבנית אפייה עגולה עם תרסיס בישול ומפזרים תחתית ודפנות עם 1/2 כפית סוכר. מרפדים תבנית בנייר שעווה ומצפים את הנייר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה קטנה מקציפים חלמונים למשך 2 דקות. מקציפים בהדרגה 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את קליפת התפוז, ציפורן ומלח; לנצח 1 דקה יותר. מערבבים פנימה שקדים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בעזרת מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים שליש מתערובת חלבון הביצה לתערובת שקדים. מקפלים בהדרגה את החלבונים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים בחום של 375 למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במחבת למשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשת. הסר בעדינות נייר שעווה. מגניב לחלוטין. אבק עם סוכר קונדיטורים.
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.