עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים
עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קמח אורז, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 16%. נסו עוגת שקדים כתומה (ללא גלוטן), עוגת שקדים כתומה הפוכה (ללא גלוטן), ו עוגת שקדים תפוזים ללא גלוטן עם מיץ רימון פום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים מחבת קפיצית 10 אינץ ' עם ספריי בישול, ואבק עם קמח אורז.
בקערה גדולה, מקציפים חלמונים עם 2/3 כוס סוכר עד עבה וחיוור באמצעות מיקסר חשמלי. זה ייקח בערך 5 דקות. מערבבים את קמח האורז ומיץ תפוזים, ואז לקפל את ארוחת שקדים וקינמון.
בקערת זכוכית או מתכת נפרדת, מקציפים 3 חלבונים ביצה עד שהם יכולים להחזיק שיא נוקשה. מקפלים לתוך תערובת שקדים עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך המחבת מוכן, ולהתפשט באופן שווה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל. הפעל סכין סביב הקצה החיצוני של העוגה כדי לעזור להסיר אותו מהמחבת.
כדי להפוך את הרוטב כתום, שמנת יחד את החמאה 2 כוסות סוכר לבן בקערה בינונית. מערבבים בקרם, ומניחים את המנה על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים במיץ תפוזים וגלידה. מקציפים 4 חלבונים ביצה בקערה נפרדת עד פסגות רכות טופס. מקפלים לרוטב הכתום. כף מעל העוגה ומגישים מיד.