קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים

עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים
עוגת שקדים כתומה ללא גלוטן עם רוטב תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קמח אורז, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 16%. נסו עוגת שקדים כתומה (ללא גלוטן), עוגת שקדים כתומה הפוכה (ללא גלוטן), ו עוגת שקדים תפוזים ללא גלוטן עם מיץ רימון פום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים מחבת קפיצית 10 אינץ ' עם ספריי בישול, ואבק עם קמח אורז.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, מקציפים חלמונים עם 2/3 כוס סוכר עד עבה וחיוור באמצעות מיקסר חשמלי. זה ייקח בערך 5 דקות. מערבבים את קמח האורז ומיץ תפוזים, ואז לקפל את ארוחת שקדים וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
קמח אורזקמח אורז
זנים של פטריותזנים של פטריות
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערת זכוכית או מתכת נפרדת, מקציפים 3 חלבונים ביצה עד שהם יכולים להחזיק שיא נוקשה. מקפלים לתוך תערובת שקדים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים לתוך המחבת מוכן, ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל. הפעל סכין סביב הקצה החיצוני של העוגה כדי לעזור להסיר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כדי להפוך את הרוטב כתום, שמנת יחד את החמאה 2 כוסות סוכר לבן בקערה בינונית. מערבבים בקרם, ומניחים את המנה על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים במיץ תפוזים וגלידה. מקציפים 4 חלבונים ביצה בקערה נפרדת עד פסגות רכות טופס. מקפלים לרוטב הכתום. כף מעל העוגה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות