עוגת שקדים לימון ללא קמח
גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון שקדים ללא קמח, עוגת שקדים-דבש קמח עם לימון מסוכר, ו עוגת שקדים שוקולד ללא קמח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור, להכין מחבת: מחממים את התנור ל 177° (175 °C).
מניחים סיבוב של נייר קלף על החלק התחתון של מחבת קפיץ 8 או 9 אינץ', משמנים אותו ואת הצדדים של המחבת עם חמאה או ספריי בישול.
מקציפים חלמונים, גרידת לימון, 1/4 כוס סוכר: בקערה גדולה, להכות יחד עם כף עץ חלמונים, גרידת לימון, ו 1/4 כוס סוכר עד חלקה.
לטאטא קמח שקדים, אבקת אפייה, הל, להכות לתוך תערובת חלמון ביצה: בקערה נפרדת, לטאטא יחד את קמח השקדים, הל טחון, ואבקת אפייה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת חלמון הביצה ומכים עד בשילוב טוב. התערובת צריכה להידמות להדביק עבה.
מקציפים חלבונים כדי פסגות רכות: עם מיקסר חשמלי עם קערה נקייה מאוד מצורף מקציף נקי, להכות את החלבון ביצה, החל במהירות נמוכה בהדרגה להגדיל את המהירות.
כאשר הבועות מתחילות להיווצר, מוסיפים קמצוץ של מלח וכפית חומץ (הן המלח והן החומץ יסייעו לחלבוני הביצה המוכים לשמור על מבנה טוב יותר, כמו גם הסוכר בשלב הבא).
כמו החלבונים ביצה להתחיל להגדיל את נפח, מפזרים את הנותרים 1/4 כוס סוכר, קצת בכל פעם, כפי שאתה ממשיך להכות את החלבונים ביצה. הכה עד פסגות רכות טופס.
מקפלים את חלבוני ביצה מוכים לתערובת שקדים: מערבבים שליש עד מחצית החלבונים ביצה מוכה לתערובת השקדים כדי לשחרר אותו ולהפוך אותו קל יותר.
לאחר מכן מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוקצפים הנותרים לתוך הבלילה, כף גדולה בכל פעם.
סקופ הבלילה למחבת, לאפות: בעדינות לגרוף את הבלילה למחבת springform מוכן ומניח בתנור.
אופים ב 177° (175 °C) במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב. הפעל סכין חדה סביב קצה העוגה עוזר לו להפריד מהצד של המחבת.
שחרר את הצדדים מחבת springform, בעדינות להעביר את העוגה (על קלף) לצלחת המשרתים עוגה.
מפזרים קצת אבקת סוכר לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "