קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שקדים לימון ללא קמח

עוגת שקדים לימון ללא קמח
גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לימון שקדים ללא קמח, עוגת שקדים-דבש קמח עם לימון מסוכר, ו עוגת שקדים שוקולד ללא קמח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור, להכין מחבת: מחממים את התנור ל 177° (175 °C).  
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים סיבוב של נייר קלף על החלק התחתון של מחבת קפיץ 8 או 9 אינץ', משמנים אותו ואת הצדדים של המחבת עם חמאה או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
מקציפים חלמונים, גרידת לימון, 1/4 כוס סוכר: בקערה גדולה, להכות יחד עם כף עץ חלמונים, גרידת לימון, ו 1/4 כוס סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לטאטא קמח שקדים, אבקת אפייה, הל, להכות לתוך תערובת חלמון ביצה: בקערה נפרדת, לטאטא יחד את קמח השקדים, הל טחון, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת חלמון הביצה ומכים עד בשילוב טוב. התערובת צריכה להידמות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מקציפים חלבונים כדי פסגות רכות: עם מיקסר חשמלי עם קערה נקייה מאוד מצורף מקציף נקי, להכות את החלבון ביצה, החל במהירות נמוכה בהדרגה להגדיל את המהירות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כאשר הבועות מתחילות להיווצר, מוסיפים קמצוץ של מלח וכפית חומץ (הן המלח והן החומץ יסייעו לחלבוני הביצה המוכים לשמור על מבנה טוב יותר, כמו גם הסוכר בשלב הבא).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
כמו החלבונים ביצה להתחיל להגדיל את נפח, מפזרים את הנותרים 1/4 כוס סוכר, קצת בכל פעם, כפי שאתה ממשיך להכות את החלבונים ביצה. הכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מקפלים את חלבוני ביצה מוכים לתערובת שקדים: מערבבים שליש עד מחצית החלבונים ביצה מוכה לתערובת השקדים כדי לשחרר אותו ולהפוך אותו קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
( 23)( 23)
10
לאחר מכן מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוקצפים הנותרים לתוך הבלילה, כף גדולה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
11
סקופ הבלילה למחבת, לאפות: בעדינות לגרוף את הבלילה למחבת springform מוכן ומניח בתנור.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים ב 177° (175 °C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר מהתנור ולתת מגניב. הפעל סכין חדה סביב קצה העוגה עוזר לו להפריד מהצד של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
שחרר את הצדדים מחבת springform, בעדינות להעביר את העוגה (על קלף) לצלחת המשרתים עוגה.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
15
מפזרים קצת אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "