עוגת שקדים מזוגגת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, שקדים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שקדים מזוגגת, עוגת בננה מזוגגת רום, ו עוגת לימון מזוגגת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח ושקדים טחונים. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה 2 כוסות סוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את תמצית שקדים 1 1/2 ווניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם 1 כוס חלב, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות ולהפוך על מתלה תיל. מגניב עוד 10 דקות.
מניחים מדף על נייר שעווה.
מערבבים 1/4 כוס חלב, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית תמצית שקדים ושקדים קלויים פרוסים; יוצקים מעל עוגה חמה.