עוגת שקדים מיניאטורית עם דובדבנים מסוכרים וקרם קירש
עוגות שקדים מיניאטורות עם דובדבנים מסוכרים וקרם קירש הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, חלבונים ביצה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת שקדים מיניאטורית עם דובדבנים מסוכרים וקרם קירש, סורבה קוקוס משולשת עם דובדבנים ספוגים בקירש, ו טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מחבת עוגה מרובע ותחתית שורה עם קלף או נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
לטאטא יחד חלמונים, 1/2 כוס סוכר, חלב, לחלץ בקערה גדולה עד בשילוב היטב, ואז לטאטא בקמח ומלח.
לנצח לבנים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף הנותרים 1/4 כוס סוכר, ערבוב במהירות נמוכה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים כשליש מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים את הבלילה למחבת העוגה, מתפשטים באופן שווה, ואופים באמצע התנור עד הזהב חיוור ובוחן יוצא נקי, 14 עד 16 דקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה.
לטאטא יחד אבקת חלבונים ומים חמים בקערה קטנה עד בשילוב היטב. שים סוכר superfine בקערה קטנה אחרת.
מחזיק 1 דובדבן על ידי גזע, מברשת באופן שווה עם כמה ביצה לבן כפית סוכר על זה מעיל.
העברה למתלה כדי דובדבנים יבשים מעיל הנותרים באותו אופן.
Beat שמנת עם קירש וסוכר באמצעות מקצף ניקה עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות.
לגזור 20 סיבובים מעוגה עם חותך עוגיות ולהעביר למגש. למעלה כל סיבוב עם כפית של קרם קירש, ולאחר מכן קרם למעלה עם דובדבן.
* קליעי עוגה (ללא ציפוי) לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 יום.* דובדבנים מסוכרים יכולים להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.