עוגת שקדים מעורבת ברי
עוגת שקדים מעורבת ברי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 503 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם ביצים, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שיפון מעורבבת עם ציפוי גבינת שמנת שקדים, עוגת שקדים מעורבת ברי, ו ענבים מעורבים - שקדים Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'.
שלב סוכר לבן, ממרח שקדים, וחמאה בקערת ערבוב; הכה עם מערבל יד חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה על גבוה במשך 3 דקות.
מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה נפרדת.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הדבק שקדים ומכים עד רק בשילוב.
יוצקים 2 1/4 כוסות הבלילה למחבת מוכנה, להחליק בעדינות לקצוות. סדר אוכמניות ופטל על גבי שכבת הבלילה; העליון עם הבלילה הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. בעדינות להחליק סכין סביב הקצה הפנימי של המחבת ולשחרר מעגל springform.
עוגת אבק קלה עם סוכר של ממתקים.