עוגת שקדים עם Pignolis
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים עם Pignolis. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 451 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קמח, חמאה, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. חמאה וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'.
בקערה קטנה, לשלב קמח 3/4 כוס, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מערבבים ממרח שקדים, סוכר וקמח 1/4 כוס בקערה של מעבד מזון. דופק עד בשילוב טוב עם מרקם גס, חולי.
מוסיפים חמאה, וניל ושקדים לתערובת שקדים. הפעל מעבד עד הבצק הופך חלק, על 1 דקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, פועם עד בשילוב.
להוסיף תערובת קמח ודופק עד רק incorporated.
יוצקים הבלילה למחבת בצורת האביב.
מפזרים העליון של עוגה עם צנוברים.
אופים עד הזהב ובוחן עוגה יוצא נקי, כשעה אחת.