עוגת שקדים עם אננס קלוי וקרם וניל
עוגת שקדים עם אננס קלוי וקרם וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת סוכר, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אננס קלוי וניל עם קצפת קוקוס, אננס קלוי רום ופקאנים מסוכרים עם גלידת שעועית וניל, ו עוגת שקדים עם גבינת שמנת, גנאש ומילוי תות טרי, קרם חמאה וניל ופינק שפכו פונדנט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9x5x3 אינץ ' מחבת כיכר מתכת. שקדים טוחנים דק עם קמח, סודה לשתייה, ומלח במעבד. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב. להכות בביצים, 1 בכל פעם, רק כדי להתמזג. מערבבים שמנת חמוצה, קליפת לימון, תמצית שקדים. מערבבים בתערובת קמח רק עד מעורבב.
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 38 דקות. מגניב על מתלה 15 דקות; להפוך את העוגה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש את העוגה unwrapped מעט במיקרוגל.)
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מניחים אננס בתבנית אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
להקציף סוכר חום, 1/3 כוס מיץ אננס, ציפורן, וקינמון בקערה קטנה כדי להתמזג.
יוצקים תערובת מיץ על אננס. צלי עד אננס הוא רך ומיצים חום, מפנה ושופע אננס עם מיצים כל 20 דקות והוספת מיץ אננס יותר על ידי כפות על ידי כפות לפי הצורך כדי למנוע שריפה, על 1 שעה 15 דקות. (ניתן לעשות 3 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 375°f תנור במשך 10 דקות לפני המשך.)
חותכים אננס חם לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
חותכים עוגה חמה ל 8 חתיכות.
מניחים 1 פרוסת עוגה על כל אחד 8 צלחות. כף אננס ומיצים על גבי עוגה, העליון עם קרם וניל, ומגישים.