עוגת שקדים עם אננס קלוי וקרם וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת סוכר, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אננס קלוי וניל עם קצפת קוקוס, אננס קלוי רום ופקאנים מסוכרים עם גלידת שעועית וניל, ו עוגת שקדים עם גבינת שמנת, גנאש ומילוי תות טרי, קרם חמאה וניל ופינק שפכו פונדנט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9x5x3 אינץ ' מחבת כיכר מתכת. שקדים טוחנים דק עם קמח, סודה לשתייה, ומלח במעבד. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב. להכות בביצים, 1 בכל פעם, רק כדי להתמזג. מערבבים שמנת חמוצה, קליפת לימון, תמצית שקדים. מערבבים בתערובת קמח רק עד מעורבב.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 38 דקות. מגניב על מתלה 15 דקות; להפוך את העוגה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש את העוגה unwrapped מעט במיקרוגל.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים אננס בתבנית אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
להקציף סוכר חום, 1/3 כוס מיץ אננס, ציפורן, וקינמון בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים תערובת מיץ על אננס. צלי עד אננס הוא רך ומיצים חום, מפנה ושופע אננס עם מיצים כל 20 דקות והוספת מיץ אננס יותר על ידי כפות על ידי כפות לפי הצורך כדי למנוע שריפה, על 1 שעה 15 דקות. (ניתן לעשות 3 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 375°f תנור במשך 10 דקות לפני המשך.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חותכים אננס חם לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
7
חותכים עוגה חמה ל 8 חתיכות.
8
מניחים 1 פרוסת עוגה על כל אחד 8 צלחות. כף אננס ומיצים על גבי עוגה, העליון עם קרם וניל, ומגישים.