עוגת שקדים עם דובדבנים קלויים
המתכון עוגת שקדים עם דובדבנים קלויים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 508 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, תמצית vanillan, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו עוגת חלב שקדים עם דובדבנים, עוגת חמאת שקדים עם דובדבנים, ו קצת אנגלית עם אגסים ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה. לעבד דבק שקדים ו 1 1/4 כוסות סוכר במעבד מזון עד מעורבב. מקציפים חמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה.
מוסיפים תערובת סוכר 1 כפית וניל, ומכים עד אור ורך. הכה בביצים, 1 בכל פעם, מגרד את הצדדים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד מעורבב.
יוצקים לתוך מחבת מוכנה, ואופים 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
לזרוק דובדבנים עם קוניאק, מקלות קינמון, 3 כפיות וניל, 3 כפות סוכר, חצאי שעועית וניל בקערה; לשפוך לתוך מחבת צלייה. להגדיל את החום ל 425, ואופים תערובת דובדבן 10 דקות.
מניחים חצאי שעועית וניל ומקלות קינמון בקערה קטנה, ולתת מגניב. זן דובדבנים, ושמור את כל נוזל בישול.
לגרד שעועית וניל עם כפית, ומניחים זרעים בקערה של מערבל לעמוד כבד.
תוסיף קצפת. בהדרגה להוסיף 1/4 סוכר כוס הנותרים, להוסיף הל, אם תרצה, לטאטא עד פסגות נוקשות טופס.
להרכיב קצת ב 16 (10 אונקיות) משקפיים בודדים. פרוסת עוגה לחתיכות 3/4 אינץ'.
שכבות חתיכות עוגה, 1 1/2 כפיות דובדבן נוזלי, דובדבנים, ו 3 כפות קרם; לחזור על שכבות, מסתיים עם 1 כף קרם. צונן 2 שעות, מפזרים שקדים, ומגישים.
* כדי להביא ביצים לטמפרטורת החדר בבטחה, להסיר מהמקרר ולמקם בקערה במשך 30 דקות.