עוגת שקדים עם רוטב פטל
עוגת שקדים עם רוטב פטל היא צמחוני קינוח. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פטל, ביצים, אבקת אפייה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שקדים פטל, עוגת גבינה שקדים עם רוטב פטל, ו אורז שקדים עם רוטב פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו 8 אינץ'. תבנית אפייה עגולה עם נייר אפייה; מצפים נייר בתרסיס בישול ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את רסק השקדים, 3/4 כוס הסוכר והחמאה; מקציפים 2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה את הביצים, הליקר והמיצוי.
שלב קמח ואבקת אפייה; הוסף לתערובת מוקרמת רק עד לאיחוד.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
הפוך עוגה על צלחת העוגה; הסר נייר אפייה.
מניחים פטל במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד למחית. זן, הזמנת מיץ; להשליך זרעים. בסיר קטן על אש בינונית מבשלים מיץ פטל ושאר הסוכר למשך 15-18 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת ל 1/4 כוס.