עוגת שקדים עם תותים-רוטב ריבס
עוגת שקדים עם רוטב תות-ריבס יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 227 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, ריבס חתוך, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות, עוגת ריבס תות, ו עוגת ריבס תות.
הוראות
תנור חום 218°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול. ב 2-סיר ליטר, rhubarb חום, 1 סוכר כוס 1 כף מים רותחים מעל חום בינוני גבוה. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור ו 2 כפות מים קרים; מערבבים לתוך תערובת ריבס. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ריבס הוא במכרז. רוטב מגניב על 30 דקות. מערבבים תותים.
בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק לערבב, 3 כפות סוכר, 1/2 כוס חלב והחמאה עד צורות בצק רך. לחץ בתחתית מחבת; מברשת עם חלב.
מפזרים 1 כפית סוכר והשקדים.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב בהיר.
הסר מן המחבת; לחתוך פלחי. פלחי פלחי אופקית. מילוי וקצרים העליון עם רוטב; העליון עם קצפת.