עוגת שקדים-תפוזים
עוגת שקדים-תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת תפוזים ושקדים, ו עוגת תפוזים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (או 163° אם משתמשים במחבת כהה או לא דביקה). תרסיס 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. במעבד מזון או בלנדר, מניחים 1 שקדים כוס; מכסים ומעבדים עד שקדים הם הקרקע דק. בקערה גדולה, להכות שקדים ומרכיבים העוגה הנותרים למעט ריבה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 45 עד 55 דקות או עד העליון הוא שווה חום זהוב כהה מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
מורחים ריבה על גבי עוגה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה 2 כפות סוכר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. כפית או קצפת מקטרת סביב קצה העוגה; מפזרים 1/3 כוס שקדים על קצפת. מקררים עד ההגשה.