עוגת תאנה אני
עוגת תאנה אני צמחוני ומספק כ 15 מנות. לקינוח הזה יש 224 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, ציפורן טחונה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו קרוסטיני תאנה אפויה, ניוטון תאנה תוצרת בית, ו לחם מהיר של תאנה שקדים פליאו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, 1 כפית סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. הניחו בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה 1 1/2 כוס סוכר עד אור רכה. מערבבים פנימה את הביצים. מקציפים פנימה את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, מערבבים רק עד להטמעה. מקפלים פנימה את התאנים הקצוצות והפקאנים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
להכנת הדובדבן: בסיר גדול מערבבים יחד חמאה, סוכר, חלב מתאדה וסודה לשתיה. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס. ואז מבשלים בלי לערבב עד שהתערובת משחימה, או עד שהיא מגיעה לשלב הכדור הרך על מדחום ממתקים (234 מעלות פרנהייט - 115 מעלות צלזיוס). מצננים עד פושרים (110 מעלות פרנהייט).
יוצקים לתוך קערה קטנה והיכו עד שהוא מתעבה כדי להפיץ עקביות. מורחים במהירות ציפוי על העוגה שהתקררה.