עוגת תבלינים דלעת מזוגגת מייפל
עוגת ספייס דלעת מזוגגת מייפל היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, ביצים, תמצית מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו עוגת תבלינים דלעת מזוגגת מייפל, תבלין דלעת, לביבות תפוחים מזוגגות מייפל, ו עוגת תבלינים דלעת עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו עוגה: חממו תנור ל -350 מעלות צלזיוס. חמאה וקמח תבנית צרור של 10 כוסות.
מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים ומלח יחד בקערה. בקערה אחרת, מקציפים יחד דלעת, חלב חמאה וניל. בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, מקציפים חמאה וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים, כ -4 דקות. מקציפים ביצים, אחת אחת, מכים היטב אחרי כל אחת מהן. לגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה. מקציפים שליש מתערובת הקמח, ואז מחצית מתערובת הדלעת, מקציפים עד לאיחוד פשוט. חזור, מסתיים בשליש האחרון של תערובת הקמח. מגרדים את הבלילה לתבנית צרור, מחליקים את החלק העליון.
אופים עד שקיסם המוחדר במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת על רשת למשך 15 דקות, ואז פנה אל מתלה להתקרר לחלוטין.
מקציפים יחד חלב וסירופ מייפל ותמצית.
מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד שהזיגוג חלק ובעל עקביות מטפטפת. עד 6 שעות לפני ההגשה, הניחו עוגה על רשת מעל צלחת וטפטפו זיגוג, ואפשרו לה לרדת בצדדים.
תנו לעוגה לנוח בטמפרטורת החדר כדי לאפשר לזיגוג להתייצב.