עוגת תבלינים לעולם לא להיכשל
לכו לחנות ותרימו אגוזי פקאן, טחנו את הכלספייס, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים ותבלינים, עוגת תפוחים ותבלינים, ו רסק תפוחים-ספייס עוגה.
הוראות
מנפים קמח, סוכר לבן, סודה, מלח, אבקת אפייה ותבלינים לקערת ערבוב גדולה.
מערבבים בחמאה 1/2 כוס או מרגרינה, חלב חמאה, ורסק תפוחים. לנצח במשך 2 דקות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מוכה בביצים. מקפלים פנימה 3/4 כוס קצוץ אגוזים.
יוצקים הבלילה לתוך משומן ו floured 9 x 13 מחבת אינץ.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות.
מערבבים סוכר של ממתקים, גבינת שמנת, וניל עד חלקה. ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית, ומוסיפים 1 כוס פקאן קצוץ. תמשיכי לערבב עד שתשחימי. מערבבים פקאנים מקוררים לתערובת גבינת שמנת. כפור את העוגה מקורר.