מערבבים בחמאה 1/2 כוס או מרגרינה, חלב חמאה, ורסק תפוחים. לנצח במשך 2 דקות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מוכה בביצים. מקפלים פנימה 3/4 כוס קצוץ אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
חלב-חמאה
חמאה
ביצה
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
יוצקים הבלילה לתוך משומן ו floured 9 x 13 מחבת אינץ.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מערבבים סוכר של ממתקים, גבינת שמנת, וניל עד חלקה. ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית, ומוסיפים 1 כוס פקאן קצוץ. תמשיכי לערבב עד שתשחימי. מערבבים פקאנים מקוררים לתערובת גבינת שמנת. כפור את העוגה מקורר.