עוגת תבלינים עם ציפוי בורבון-פקאן
אם יש לך חלב, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת דלעת ספייס עם ציפוי מייפל בורבון, עוגת מולסה ספייס Bundt עם זיגוג פקאן בורבון, ו עוגת פקאן ספייס עם ציפוי מייפל.
הוראות
חמאה שני 9 על 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות וקו עם נייר קלף; חמאה ואבק עם קמח. בקערה, לערבב את 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע ומלח. בכוס, לערבב את החלב עם וניל.
במערבל עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד אור שמנת.
מוסיף את הסוכר והכה עד רכות, 4 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה. הכה את החומרים היבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת חלב גירוד את הקערה.
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ -35 דקות, עד קפיצי.
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מתלה. לקלף את הנייר, להפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין.
במערבל עומד מצויד עם המקצף, להכות את החמאה וחלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד שמנת. הכה בסוכר במהירות נמוכה. לנצח את הקרם, וניל ומלח, ואז להכות במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות יותר. מקציפים את הוויסקי ופקאנים קלויים לציפוי.
מורחים 1 כוס של ציפוי על שכבת עוגה העליון עם השכבה השנייה; כפור את החלק העליון ואת הצדדים.