קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תבלינים עם ציפוי בורבון-פקאן

עוגת תבלינים עם ציפוי בורבון-פקאן
אם יש לך חלב, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת דלעת ספייס עם ציפוי מייפל בורבון, עוגת מולסה ספייס Bundt עם זיגוג פקאן בורבון, ו עוגת פקאן ספייס עם ציפוי מייפל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה שני 9 על 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות וקו עם נייר קלף; חמאה ואבק עם קמח. בקערה, לערבב את 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע ומלח. בכוס, לערבב את החלב עם וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
ציפורן קרקעציפורן קרקע
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במערבל עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיף את הסוכר והכה עד רכות, 4 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה. הכה את החומרים היבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת חלב גירוד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות.
6
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ -35 דקות, עד קפיצי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מתלה. לקלף את הנייר, להפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
במערבל עומד מצויד עם המקצף, להכות את החמאה וחלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד שמנת. הכה בסוכר במהירות נמוכה. לנצח את הקרם, וניל ומלח, ואז להכות במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות יותר. מקציפים את הוויסקי ופקאנים קלויים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מורחים 1 כוס של ציפוי על שכבת עוגה העליון עם השכבה השנייה; כפור את החלק העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
בואו לעמוד 1 שעה; לשרת.

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררת2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2קרום: פירורי קרקר גרהםוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1אוראו ממולאים כפוליםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים454פלפל האבנרוסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה (אופציונלי)חלמון ביצה (אופציונלי)4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנופה קמח לכל מטרה, ועוד לאבקמנופה קמח לכל מטרה, ועוד לאבק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב, בטמפרטורת החדרחלב, בטמפרטורת החדר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קלוייםאגוזי פקאן קלויים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח227פלפל האבנרוחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך2מקלותחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור