קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תבלינים עם ציפוי בורבון-פקאן

עוגת תבלינים עם ציפוי בורבון-פקאן
אם יש לך חלב, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת דלעת ספייס עם ציפוי מייפל בורבון, עוגת מולסה ספייס Bundt עם זיגוג פקאן בורבון, ו עוגת פקאן ספייס עם ציפוי מייפל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
חמאה שני 9 על 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות וקו עם נייר קלף; חמאה ואבק עם קמח. בקערה, לערבב את 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע ומלח. בכוס, לערבב את החלב עם וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
ציפורן קרקעציפורן קרקע
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
במערבל עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיף את הסוכר והכה עד רכות, 4 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה. הכה את החומרים היבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת חלב גירוד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות.
6
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ -35 דקות, עד קפיצי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מתלה. לקלף את הנייר, להפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
במערבל עומד מצויד עם המקצף, להכות את החמאה וחלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד שמנת. הכה בסוכר במהירות נמוכה. לנצח את הקרם, וניל ומלח, ואז להכות במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות יותר. מקציפים את הוויסקי ופקאנים קלויים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מורחים 1 כוס של ציפוי על שכבת עוגה העליון עם השכבה השנייה; כפור את החלק העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
בואו לעמוד 1 שעה; לשרת.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובש1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1אוראו ממולאים כפוליםנייר אורזנייר אורז454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה (אופציונלי)חלמון ביצה (אופציונלי)4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנופה קמח לכל מטרה, ועוד לאבקמנופה קמח לכל מטרה, ועוד לאבק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב, בטמפרטורת החדרחלב, בטמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן קלוייםאגוזי פקאן קלויים1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך2מקלותחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור