עוגת תה דובדבן-פיסטוק
מתכון עוגת תה דובדבן-פיסטוק יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 35 דקות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת חתונה מקסיקנית עם פיסטוק ודובדבן, פיסטוק-עוגות תה פטל, ו עוגות סלמון משובצות פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 12 כוס מאפין פח עם ספינות נייר.
דופק את הפיסטוקים, קמח, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
לטאטא את הסוכר והביצים של הממתקים בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בתערובת פיסטוק עד רק בשילוב. מערבבים בחמאה מומסת עד רק incorporated.
כפית 2 כפות בלילה לתוך כל כוס מאפין.
אופים עד נפוח מעט רק מתחיל להגדיר, על 8 דקות.
מניחים 1 או 2 דובדבנים במרכז כל עוגה ולהמשיך לאפות עד העוגות מרגישות קפיץ ואת הקצוות הם השחמה קלות, 10 עד 12 דקות יותר.
להעביר מתלה ולתת מגניב 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר מהמחבת להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים.