עוגת תה חמישה תבלינים
עוגת תה חמישה תבלינים היא חלב חינם קינוח. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל טחון, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס טי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות. חמאה מחבת כיכר 6 כוס ו בשורה אותו עם שעווה או נייר קלף.
לנפות יחד את אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח, קמח, תערובת חמישה תבלינים, וג ' ינג ' ר. בקערה בינונית, מערבבים את התה ורסק תפוחים. במיקסר מצויד מצורף מקציף, מקציפים את הביצים והסוכר עד קל מאוד ורך. עם המיקסר פועל במהירות בינונית, טפטוף בשמן ומערבבים.
להוסיף 1/3 של מרכיבים יבשים ו 1/3 של תערובת תה-רסק תפוחים ומערבבים. חזור פעמיים נוספות, באמצעות כל החומרים. הבלילה תהיה דקה במקצת.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן ואופים עד המשרד למגע לפצל על החלק העליון, וקיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 70 עד 90 דקות. הגדר את המחבת על מתלה חוט ולתת מגניב 30 דקות, ואז להפוך את העוגה על המדף, לקלף את הנייר, ולתת מגניב.