קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תה ספוגה במנדרינה

עוגת תה ספוגה במנדרינה
עוגת תה ספוג מנדרינה דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 535 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת תפוז, מלח, מיץ לימון וביצים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת תה עם דבש ריזלינג ספוג פירות, בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה), ו בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חמאה תבנית כיכר של 6 כוסות. מרפדים את התחתית בקלף או בנייר שעווה, לוחצים אותה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
יוצקים את פירורי הלחם לתבנית ומנערים לציפוי הצדדים ואז משליכים פירורים נוספים. בקערה קטנה שלבו את גרידת הקלמנטינה, מיץ הקלמנטינה ומיץ הלימון. מערבבים ומניחים בצד. מנפים יחד את הקמח המנופה מראש, סודה לשתייה ומלח. במיקסר המצויד בחיבור משוט (או בעזרת מערבל ידני), קרם את החמאה עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מנדרינהמנדרינה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם ומערבבים היטב. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מוסיפים קבוצות לסירוגין של חומרים יבשים וחלב חמאה עד שהבלילה פשוט מעורבת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את מיץ הפירות וגרידת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד
7
יוצקים לתבנית המוכנה ומניחים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים על תבנית הסדין עד שהעוגה יציבה במרכז ובוחן המוחדר למרכז יוצא יבש ונקי (כמה פירורים בסדר), 70 עד 80 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כאשר העוגה נעשית, תן מגניב במחבת 15 דקות (זה עדיין יהיה חם). העבירו סכין סביב דפנות התבנית. הניחו רשת על תבנית עם דפנות (לתפיסת הזיגוג) והפכו את העוגה אל המתלה. קלף את נייר השעווה. בעזרת מברשת הודו או מברשת מאפה מורחים את הזיגוג על כל החלק העליון ודפנות העוגה ומניחים להשרות. חזור על הפעולה עד שכל הזיגוג נגמר, כולל כל זיגוג שטפטף על תבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
BasterBaster
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
תן להתקרר בטמפרטורת החדר או, עטוף בניילון נצמד, במקרר (עטוף היטב, העוגה תחזיק מעמד עד שבוע).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מגישים בטמפרטורת החדר, בפרוסות דקות.
12
זיגוג: בקערה מערבבים יחד את המיצים והסוכר עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קולקציית טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.