עוגת תות
אם יש לכם ציפוי מוקצף, ג'לטין תות, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 37%. נסו בצק פאי ללא גלוטן (ובמקרה זה פאי תות-דובדבן), עוגת תות, ו עוגת תות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר שלבו את הסוכר ועמילן התירס. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים את הג ' לטין ומיץ הלימון; מערבבים עד להמסה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מוסיפים תותים ומערבבים בעדינות לציפוי. כף לקליפת מאפה. מצננים עד להתייצבות, כ -3 שעות.
מגישים עם ציפוי מוקצף אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג]()
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.