עוגת תות הפוך
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת תותים הפוכה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 308 קלוריות . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. אם יש לכם קמח תופח, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. מתכון זה אהוב על 11 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת תות הפוך , עוגת תות הפוך ועוגת תות הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
רססו 8 (4 אונקיות) רמקינים עם ספריי בישול. בעזרת 1/4 כוס סוכר, מצפים כל רמקין משומן בזילוף טוב. פורסים תותים לרבעים ומסדרים בתבנית ספירלה בתחתית כל רמקין.
בקערה בינונית, טורפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
בקערה גדולה עם מערבל חשמלי, מקציפים חמאה, מסקרפונה והסוכרים. טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם, ואחריה תמצית וניל.
מערבבים פנימה מחצית מתערובת הקמח, ואחריה את החלב. מערבבים פנימה את שאר תערובת הקמח, ואחריה את נקטר התותים. מערבבים היטב כדי להסיר גושים.
יוצקים את התערובת לכל רמקין על התותים ודפקים את הרמקינים על השיש כדי לשחרר בועות אוויר. מסדרים את הרמקינים על מגש חצי דף.
אופים עד שקיסם הננעץ במרכז המיני עוגות יוצא נקי, כ-25 עד 28 דקות.
הניחו לעוגות להתקרר במשך 2 דקות, ואז העבירו סכין לאורך הקצה החיצוני של הרמקין והופכים את הרמקינס על צלחות הגשה.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.