עוגת תות הפוכה
מתאים ל-8 ומחירו 49 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 306 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת סוכר, מסקרפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת תות הפוכה, עוגת תות הפוכה, ו עוגת תות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ריססו רמקינס 8 (4 אונקיות) בתרסיס בישול. בעזרת 1/4 כוס סוכר מצפים כל רמקין משומן בפיזור טוב. פורסים תותים ברבעים, ומסדרים בתבנית ספירלית בתחתית כל רמקין.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, הסודה לשתיה והמלח.
בקערה גדולה עם מערבל חשמלי, שמנת יחד חמאה, מסקרפונה והסוכרים. מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם, ואחריהן תמצית וניל.
מערבבים פנימה מחצית מתערובת הקמח, ואחריה חלב החמאה. מערבבים פנימה את תערובת הקמח שנותרה, ואחריה צוף התות. מערבבים היטב כדי להסיר גושים.
יוצקים את התערובת לכל רמקין מעל התותים ומקישים על הרמקינס על השיש כדי לשחרר בועות אוויר. מסדרים את הרמקינס על מגש חצי גיליון.
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז מיני העוגות יוצא נקי, בערך 25 עד 28 דקות.
תנו לעוגות להתקרר למשך 2 דקות, ואז העבירו סכין לאורך הקצה החיצוני של הרמקין והפכו את הרמקינס על צלחות הגשה.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.