עוגת תות וציפוי השני
עוגת תות וציפוי השני דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 440 קלוריות. זה עובד גם קינוח זול מאוד. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 10 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מכלמתכונים דורשים קוקוס, חלב מרוכז, תותים ושמן צמחי. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך סופר. עוגה לבנה במילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת שכבות תות עם ציפוי תות מותך דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה תערובת ג ' לטין. יוצרים באר במרכז ויוצקים פנימה 1 כוס תותים מרוסקים, שמן, ביצים וחלב מרוכז ממותק. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. קערה לגרד, והיכו 4 דקות על מהירות בינונית. מערבבים 1/2 כוס קוקוס ואגוזים קצוצים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
להכנת הכפור: בקערה גדולה שלבו את סוכר הקונדיטורים, המרגרינה המומסת, 1/4 כוס תותים מרוסקים ו -1 / 4 כוס קוקוס. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ומורחים על העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.