קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תות וציפוי השני

עוגת תות וציפוי השני
עוגת תות וציפוי השני דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 440 קלוריות. זה עובד גם קינוח זול מאוד. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 10 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מכלמתכונים דורשים קוקוס, חלב מרוכז, תותים ושמן צמחי. יום האם יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך סופר. עוגה לבנה במילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת שכבות תות עם ציפוי תות מותך דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה תערובת ג ' לטין. יוצרים באר במרכז ויוצקים פנימה 1 כוס תותים מרוסקים, שמן, ביצים וחלב מרוכז ממותק. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. קערה לגרד, והיכו 4 דקות על מהירות בינונית. מערבבים 1/2 כוס קוקוס ואגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להכנת הכפור: בקערה גדולה שלבו את סוכר הקונדיטורים, המרגרינה המומסת, 1/4 כוס תותים מרוסקים ו -1 / 4 כוס קוקוס. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ומורחים על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.