קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

עוגת תות טבעונית ללא אפייה

עוגת תות טבעונית ללא אפייה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לכי לחנות וקחי שעועית וניל, מיץ תפוחים, אגוזי קשיו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ללא אופים ברי Shortcake תות (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני), מקרונים תות טהור עם טבעוני, Paleo, מצופה שוקולד ואין אפשרויות לאפות, ו שוקולד ללא אפייה טבל עוגיות תות (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את 8 תאריכים קצוצים לתוך מעבד מזון מצויד להב מתכת.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
מסננים את הקשיו ומניחים אותם בבלנדר (Vitamix או בלנדר אחר במהירות גבוהה עובד הכי טוב, אבל אחרים צריכים להיות מסוגלים לעשות עבודה טובה).
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הטופו, 2 תאריכים, מיץ לימון, זרעי צ ' יה, וקליפת לימון. פצל את שעועית וניל לאורכו ולהשתמש בכף כדי לגרד את הזרעים בפנים; להוסיף אותם לבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, לעצור כדי לגרד את הצדדים כדי לוודא שכל החומרים משולבים. לטעום את תערובת המילוי ולהוסיף ממתיק לפי הטעם. (הגדלתי את טעם הלימון באמצעות סטיביה לימון NuNaturals.) להשאיר את התערובת בבלנדר כפי שאתה ממשיך עם הצעד הבא. השלבים הבאים דורשים ממך לעבוד במהירות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
זרעי צ ' יהזרעי צ ' יה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
ממתיקממתיק
סטיביהסטיביה
תאריכיםתאריכים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים את 1/2 כוס מיץ תפוחים במחבת רוטב קטנה. כפי שהוא מתחמם, מפזרים אותו עם אבקת אגר. מערבבים וחום עד אגר מתמוסס ומיץ מתחיל לרתוח. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה לאחר רותחים. במהירות, להוסיף את תערובת אגר לתוכן של בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
AgarAgar
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שים את החלק העליון על הבלנדר ולהשתלב במהירות גבוהה עד היטב מעורבב. לגרד את הצדדים להתמזג שוב לזמן קצר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים לתוך קרום מוכן להחליק את החלק העליון. מקררים עד שמצוננים ועומדים. למעלה עם תותים פרוסים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'