עוגת תות טרי
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. אם יש לכם חלב, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, עוגת תות שדה w. מיני תות PopTarts, ו תפוחים טריים פוסטר Shortcake.
הוראות
בעדינות לזרוק יחד תותים 1/2 כוס סוכר; צ ' יל.
בקערה גדולה, לשלב קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט; לחתוך בחמאה עד התערובת מתפוררת.
מערבבים חלב וחלמון ביצה; מערבבים היטב.
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב רק עד לחלח. מחלקים בצק לשניים; טפיחה לשני מחבתות עוגה עגולות משומן 9".
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; להפיץ על הבצק.
אופים ב 300 במשך 40 עד 45 דקות או עד הזהב. מגניב 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה גדולה; להפיץ עם מחצית הקצפת. כפית חצי מהתותים על שמנת. חזור על שכבות.