עוגת תות סופר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת תות סופר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 305 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת תות, איך מכינים עוגת תות טבעונית, עוגת תות עם מיני פופטארט תות, ו עוגת תות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את התותים והסוכר; מניחים בצד.
לקבלת עוגה, בקערה גדולה אחרת, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; לחתוך בחמאה עד שהתערובת דומה פירורים גסים. בקערה קטנה, היכו ביצה; מוסיפים שמנת חמוצה. מערבבים לתוך תערובת פירור רק עד רטוב.
ללוש בצק על משטח מקומח 25 פעמים או עד לקבלת תערובת חלקה.
מרדדים לתוך 7-1 / 2-ב. מעגל על גיליון אפייה משומן קלות.
חותכים 2 אינץ'. חור במרכז כדי ליצור טבעת.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 12-14 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מנייר האפייה לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה צוננת קטנה, מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
ממש לפני ההגשה, לפצל עוגה לשתי שכבות אופקיות. כפית מיץ פירות יער מעל השכבה התחתונה. כפית חצי של פירות יער על מיץ.
מורחים עם חצי ציפוי. מכסים בשכבת עוגה עליונה, ואז מורחים עם תוספת שנותרה וכף פירות יער שנותרו מעל.