עוגת תות שדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פאונד תות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 304 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תמצית תות, חמאה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פאונד תות עם זיגוג תות, עוגת פאונד רום תות, ו עוגת תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תותים, שומרים 1/2 כוס מיץ. קוצצים את התותים; הניחו מיץ ופירות יער בצד.
בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
שלב את החומרים היבשים; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפקאנים, התותים הקצוצים והתמציות.
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
אופים ב 325 1-1/4 שעות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת.
בסיר קטן שלבו את הסוכר ומיץ התות השמור.
מוסיפים את התותים הפרוסים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מסירים מהאש; מערבבים תמציות.
מברישים מעט מהרוטב מעל העוגה החמה.
מגישים עוגה עם הרוטב שנותר.