עוגת תותים אפויה אלסקה
מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. אם יש לכם סוכר, גבינת שמנת פילדלפיה, קרם טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-16 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, סלמון אלסקה אפוי עשיר עם לימון ושמיר, ו עוגת תות שדה w. מיני תות PopTarts (מתכונים דומים).
הוראות
גלידת כפית לסכל מצופה 1-1/2-qt. קערה; לארוז בחוזקה לתוך קערה עם גב של כף. להקפיא 6 שעות או לילה.
מערבבים קמח, 3 כף. סוכר ואבקת אפייה בקערה בינונית.
חותכים גבינת שמנת עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים בחלב עד שהתערובת יוצרת בצק. בצק ללטף על החלק התחתון של מחבת עגולה 8 אינץ ' ריסס עם ספריי בישול.
אופים 12 עד 13 דקות. או עד שחום קל. בינתיים, לזרוק תותים עם 1 כף. של הסוכר שנותר.
עוגה מגניבה 10 דקות.; הסר מן המחבת כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי.
תנור חום כדי 260°. Beat חלבוני ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר במהירות גבוהה 1 דקות. או עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר שנותר, להכות 3 דקות. או עד פסגות נוקשות טופס.
מניחים עוגה על צלחת ovenproof; העליון עם תותים ומיץ. גלידת Unmold; מקום, שטוח בצד למטה, על עוגה. קרח גלידה עם מרנג; מערבולת עם גב של כף גדולה.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר 3 דקות. או עד שהקצפת תהיה בצבע חום זהוב.